• Om mig

Om mig

Om mig

20150503_115001Mit navn er Astrid Elisabeth Lütken. Jeg er vokset op i Norge,med en engelsk mor. Jeg har levet i Danmark siden 1977 er uddannet psykolog fra Århus Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Derefter er jeg videreuddannet i kropsorienteret terapi, somatisk psykologi, kognitiv og mentaliserings baseret terapi samt mindfulness. Jeg har været psykoterapeut siden 1987 og psykolog siden 1998.

Jeg lægger vægt på hele tiden at udvikle mig menneskeligt og fagligt. Derfor har jeg i løbet af de sidste 15 år videreuddannet mig til specialist i psykoterapi.

Den personlige fordybelse sker i kontakt med andre mennesker, i mit forhold til naturen, i min maleriske proces og ved en fortløbende meditationspraksis. Som det kreative menneske jer er, tror jeg på, og har erfaring for, at man med et åbent sind og en kreativ holdning kan finde en løsning på de fleste problemer.

Efter mange års erfaring med rådgivning og terapi indenfor en bred vifte af problemstillinger og temaer, har jeg samlet et stort kendskab til menneskers forandringspotentialer og de indre processer der skal til for at dette kan lykkes.

Jeg arbejder derfor nu med flere terapiformer, så som samtaleterapi, kropsorienteret terapi, kognitiv terapi, kunstterapi, mentalisering og mindfulness. Dette gør at jeg kan møde den enkelte med den terapiform som passer bedst i forhold til hvem man er og hvilken problematik/tema som vi skal arbejde med.

Terapi handler om et samarbejde i en åben, tillidsfuld og respektfuld atmosfære.

Jeg tilbyder således et ´terapirum´ der er fortroligt og præget af åbenhed, respekt og nærvær. Da jeg har tavshedspligt, gør vores møde det muligt at indgå i et samarbejde der er unikt.