• Kunst

Kunst

KUNST

2015-05-03 11.59.48Kunst og kreativitet er vigtige dele af ethvert liv. Uden kreativiteten var der hverken nytænkning eller den udvikling som vi holder af, hvad enten der er tale om personlig vækst eller virksomhedens vækst.

Som kunstner oplever jeg et stort frirum til at være helt mig selv uden at skulle forholde mig til andre menneskers meninger, ønsker og behov. For mig er det at være kreativ et møde med mig selv, og jo bedre dette lykkes, jo mere bliver det et møde med det egentlige, oprindelige og ægte i mig selv. De billeder som jeg maler er skabt uden krav, hvilket betyder at hele maleprocessen er glædesfyldt og givende.

Jeg er oprindeligt uddannet på Århus kunstakademi og har sideløbende med at uddanne mig til og lav terapeutisk arbejde, malet hos forskellige kunstnere og på grafisk skole. at udtrykke sig kunstnerisk og lære andre at gøre det, er derfor  en hjertesag. Det kreative er en central del af alle vore liv, hvad enten vi udtrykker os igennem et kunstnerisk medie eller lever et kreativt liv arbejdsmæssigt og privat.